Velkommen til åpningsturnering 2021

 

Med forbehold om at lokale og nasjonale forskrifter gjør det mulig, har Turneringskomitéen derfor besluttet å flytte Åpningsturneringen til lørdag 26. juni – samme klokkeslett for fremmøte og samme spilleformat. 

Nærmere informasjon om påmelding og betaling vil bli sendt ut senere.

Gitt Kragerø kommunes lokale forskrift om Covid 19, som blant annet forbyr utendørs arrangementer, samt beslutning fattet av Norges Golfforbund om å kansellere all turneringsvirksomhet inntil videre, vil det dessverre ikke være mulig å arrangere årets Åpningsturnering i Pinsen.

Kragerø kommunes forskrift gjelder foreløpig frem til 27. mai og vi får håpe på bedre nyheter etter denne dato.

Med forbehold om at lokale og nasjonale forskrifter gjør det mulig, har Turneringskomitéen derfor besluttet å flytte Åpningsturneringen til lørdag 26. juni – samme klokkeslett for fremmøte og samme spilleformat. 

Nærmere informasjon om påmelding og betaling vil bli sendt ut senere.

Til alle som har meldt seg på til Klubbfesten

 

Værvarselet for lørdag ser brukbart ut, så Huskomitéen satser på å avholde festen med uteservering på klubbhusets terrasse.  Men det er allikevel ikke smellvarmt for tiden, så sørg for å ha nødvendig varmt tøy for hånden!

Vel møtt.

 

Med vennlig hilsen

Sekretariatet

Damedag 06.07.2020

DUGNAD 2021

Det minnes nok en gang om dugnad på banen førstkommende lørdag 08. mai med oppmøte kl. 11.00.

Ta med egne arbeidshansker, rive og matpakke/drikke og meld dere gjerne på hos Thor-Øistein tendsjo@hotmail.com

NY ORDNING FOR SPILL MED GJESTER

For å spare kostnader og for å lette det administrative arbeidet, er det i år innført en ny ordning for spill med gjester, i.e. det som tidligere var bruk av gjestekort.

Det vil i år ikke bli sendt ut trykte gjestekort.  Aksjonærer får samme antall «gjestekort» som tidligere – 5 stk pr. aksje – men disse vil være «virtuelle».

 

Ordningen vil være en prøveordning denne første sesongen, og det ligger i sakens natur at den er basert på tillit til at aksjonærene følger lojalt opp om den.

 

Det vil bli lagt ut en egen GJESTEBOK på klubbhuset, der «vertsspiller» (det være seg aksjonær, opsjonstaker, juniorspiller eller leietaker) skriver seg inn sammen med sin(e) gjest(er). 

Sekretariatet vil føre kontroll med forbruket av gjestespill, men «vertsspilleren» er selv ansvarlig for å beholde oversikt over hvor mange «gjestekort» som er brukt.  Går man tom, kan ytterligere «gjestekort» kjøpes ved å vippse til klubbens vipps-konto 56 74 08. 

Som tidligere, koster et «gjestekort» kr. 250,- for senior, og kr. 150,- for junior.

 

Vi håper at denne ordningen kan være enklere å håndtere for både aksjonærer og sekretariatet.  Er det spørsmål, er det bare å ta kontakt.

 

Gumøygolf med i Golfshot!

Gumøy Golf er nå listet på Golfshot, et program som enkelt kan lastes ned på iPhone og android telefoner. Lett å finne i App Store. Så godt som alle andre baner i Norge er også listet på Golfshot. Ved å bruke denne app’en kan man enkelt legge inn score for seg og resten av flight’en på mobil. Straks runden er avsluttet, kan man sende scorekort pr mail til alle spillerne. Og det er enkelt å se gjennom ens egne runder, selv om det ikke alltid er lystig lesing... Enkelt og anbefales! I første omgang er det bare scorekort som er lagt inn, men vi kan håpe at det kommer GPS applikasjon etterhvert, da kan man enkelt se avstand til hindere og til green.

Titleist Pro V1
Titleist Pro V1

Nyhet! Golfballer med Gumøy Golf logo !
 
Her er et medlemstilbud du ikke kan si nei til: Kjøp de mest profilerte golfballene direkte fra hjemmesiden til markedets beste priser!
 
Vi tilbyr følgende merker med vår egen logo:
 
Ekspertenes favoritt: Titleist ProV 1 for kun kr. 550 pr dusin

 
Amatørenes mest komfortable alternativ: Titleist NXT Tour for kun kr. 400 pr dusin
 

Titleist NXT Tour
Titleist NXT Tour

 

Damenes førstevalg: Pinnacle White Lady for kun kr. 300 for 15 pack.

Pinnacle White Lady
Pinnacle White Lady

 

Bestill i dag, vi har kun et begrenset antall dusin å selge, og ballene kan hentes i klubbhuset etter avtale.
 
PS! Kan du tenke deg et bedre gavealternativ til klubbturneringene enn golfballer med klubbens egen logo?

 

 

 

Glemmekassen

Write a comment

Comments: 0